Korporativne internet stranice

Korporativne internet stranice (CMS)

Internet stranice pogonjene CMS rješenjem pogodne su za tvrtke koje imaju potrebu često mijenjati (dodavati novi ili mijenjati postojeći sadržaj). Izradom CMS internet stranice, tvrtka je u mogućnosti potpuno samostalno upravljati sadržajem internet stranica što u konačnici pridonosi većoj ažurnosti, kraćem roku reagiranja i u konačnici kontrolom troškova.

Zašto CMS korporativne internet stranice?

CMS (Content Management System / Sustav za upravljanje sadržajem) omogućava tvrtkama ili pojedincima da uz minimalne troškove održavanja u potpunosti upravljaju sadržajem internet stranica. 

Korporativne CMS internet stranice pogodne su za sve tvrtke, obrte ili udruge koje imaju potrebnu povremeno vršiti promjenu / nadogradnju sadržaja svojih internet stranica.


Kako CMS može pomoći u kontroli troškova i kvaliteti internet projekta?

CMS internet stranice naspram "statičkih" internet stranica nude niz pogodnosti, te će svakoj tvrtki omogućiti:

  • 100% kontrolu troškova
    jer nema potrebe za angažmanom stručnog osoblja ili dodatnih radnih sati na projektu
  • apsolutnu neovisnost prilikom kreiranja sadržaja
    samostalno odlučujete tko će, kako, kada, gdje i koliko sadržaja urediti
  • minimalno vrijeme odaziva i reagiranja na promjene na tržištu
    s obzirom da su "svi konci u vašim rukama" imate mogućnost pravovaljanog i pravovremenog reagiranja na situaciju na tržištu te vam je omogućeno 24 sata u danu 7 dana u tjednu uređivanje sadržaja internet stranica, pa ste u mogućnosti u bilo kojem trenutku kreirati novi sadržaj, objaviti nove vijesti, fotografije, dodati nove proizvode i slično