Izrada internet stranica povezanih s društvenim mrežama

Socijalne (društvene) mreže

Ukoliko želite okupiti istomišljenike, prijatelje, entuzijaste, lude znanstvenike... potreban Vam je SoftCMS Network!

Vaša vlastita društvena mreža!

Od sada ste u mogućnosti pokrenuti vlastitu društvenu mrežu. Mnogi će se priupitati: "Zašto?", a najjednostavniji odgovor na to pitanje je: okupljanje istomišljenika na jednom mjestu. 

Ukoliko se bavite određenim, usko specijaliziranim poslom, poput na primjer auto tuninga, zašto ne biste okupili potencijalne korisnike vaših proizvoda i uslugama na jednom mjestu? Sve što je potrebno za takav tip projekta je vaša ideja, a uz našu SoftCMS Network platformu u mogućnosti ste na jednostavan i lagan način brinuti se za sadržaj internet projekta, dok će korisnici samostalno moći međusobno komunicirati, sklapati prijateljstva, pozivati nove korisnike da se učlane u vaš projekt, međusobno razmjenjivati poruke, kreirati vlastite galerije fotografija i neobavezno čavrljati.


Povezivanje s drugim društvenim mrežama u tren oka

Facebook i Twitter teško je nadmašiti, no nije niti cilj boriti se s gigantima. Umjesto borbe, omogućavamo povezivanje s drugim društvenim mrežama kako biste vaše ideje i misli i sadržaj što lakše i bezbolnije podijelili s drugim korisnicima već postojećih društvenih mreža, što će u konačnici povećati broj korisnika i broj posjeta vaše društvene mreže.