Internet stranice Sion.hr

Izradili smo internet portal za katoličku društvenu mrežu Sion.hr. Internet portal namijenjen je  povezivanju i komunikaciji vjernika katolika u Republici Hrvatskoj.

Naručitelj: Udruga Sion, Osijek

Završena je prva faza izrade Internet stranice za udrugu Sion iz Osijeka, prvu udrugu koja želi okupiti sve vjernike katolike na jednom internet portal kako bi međusobno razmjenjivali iskustva, komunicirali i razmjenjivali fotografije.

Trenutno je omogućena registracija novih korisnika koji imaju mogućnost komentiranju službenog bloga, komunikaciju s drugim korisnicima i razmjenu  i komentiranje fotografija.

U fazi implementacije i testiranja je pristup portalu Sion.hr bez prehodne registracije uz pomoć računa društvene mreže Facebook.com, te pretplata na novosti iz pojedinih župa kojima korisnici pripadaju. Također je u planu izrada i povezivanje portala Sion.hr sa svim župama odnosno župnim uredima u Republici Hrvatskoj kako bi se župnicima omogućilo jednostavno postavljenje vijesti i najava svojim župljanima putem portala Sion.hr.

Osim izrade samog portala, uskoro ćemo ponuditi i mogućnost izrade specijalizirane internet stranice svim župama koje se žele na brz i jednostavan način održavati sadržaj na svojim stranicama, te na taj način uspostaviti brzi, suvremeni i jednostavni način komunikacije sa svojim župljanima, u sklopu koje ćemo omogućiti besplatno povezivanje župnih internet stranica sa portalom Sion.hr.

Korištene tehnologije: xHTML + CSS + Javascript + PHP + MySQL + AJAX + jQuery

Tip projekta: dizajn, portal, društvena mreža, blog, internet aplikacija, CMS, opzimizacija za tražilice (SEO)