Tehnologija

Za one koji žele znati nešto više

Koncept SoftCMS aplikacije izrađen je na temelju gotovo desetgodišnjeg iskustva rada na internet projektima i što je još važnije, rada na terenu - s korisnicima dosadašnjih aplikacija, pa smo sve želje korisnika integrirali u novu verziju SoftCMS rješenja, sa što je većim mogućim stupnjem jednostavnosti korištenja, te laganim i brzim učenjen.

Kompletno aplikativno rješenje izvedeno je u najpoznatijem i najproširenijem svjetskom programskom jeziku PHP, dok okosnicu za spremanje podataka čini MySQL relacijska baza podataka. To su dvije tehnologije s kojima radimo od samih početaka i koje su se pokazale kao najbolje, najbrže i najefikasnije rješenje za SoftCMS projekt.

 

Za stabilnu platformu odabrali smo ZendFramework kako bismo osigurali postojanost, robustnos, kvalitetu i fleksibilnost u daljnjem razvoju CMS aplikacije.

PHP - najponatija web razvojna platformaMySQL - brza, fleksibilna i stabilna baza podatakaZend Framework - stabilna i fleksibilna platforma na kojoj smo razvili naše CMS rješenjejQuery - najpoznatiji JavaScript framework za ugodno korištenje aplikacije